Kollaboratív robotok szemináriuma

A Neumann János Egyetem, a dán Universal Robots a Vajda Művek Kft. a Hírös Beszállítói Kaszterrel közösen ismét látványos és gyakorlati bemutatót rendez a kollaboratív robotok felhasználásáról.

A szeminárium egyedülálló abban, hogy bepillantást enged egy olyan világba, amely nagyon dinamikusan fejlődik és elérhető közelségbe hoz olyan technológiákat, amely a kkv-k számára is használható.

 

 

 

A rendezvény időpontja: 2019. február 28-a, 10.00-15.00

Helyszín: Neumann János Egyetem, Deák Ferenc Díszterem

6000 Kecskemét, Izsáki út 10.

 

 

 

 

MDS workshop a GIFT Consultinggal

A vállalkozások fejlődését mindig jelentősen segíti, ha azt tervszerűen, a kiinduló állapotból a meghatározott cél irányába teszik. Hogyan lehet ezt megtenni, mi szükséges ehhez? Ezekre ad választ 2018. december 3-i rendezvényünk, amelyet a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamar épületének első emeleti tárgyalójában tartunk 10.00-kor.

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

 

Welcome

 

 

Introduction of Hírös Supplier Clsuter

 

Since 2008, when Hírös Supplier Cluster was founded, the Cluster has created itself, compiled  a supplier database, developed a website and organised the first events. Besides these, the cooperation process with three other clusters around Kecskemét and the Chamber of Commerce and Industry of Bács-Kiskun County has started. The cooperation works both horizontally and vertically, through which the methods and terms of the joint actions and the cooperation with more than a hundred companies and institutions could be begun.

The industries, segments and focus areas have been defined by the management of the Cluster within the meaning of the Cluster’s strategy. Furthermore, the management has drawn up the forthcoming projects, which should be implemented in accordance with the development plan of the Cluster for the years between 2013 and 2016.

The strategy of HÍRÖS Supplier Cluster is carried out on the following priority fields:

-       Coordination of research and development opportunities and capacities in order to achieve a competitive developmental potential in the area. Therefore, we plan sustainable and financeable business models.

-       Helping small and medium-sized enterprises (SMEs) become suppliers.

-       Taking part in integrators’ supplier development, involving further integrators in the project.

-       Taking Kecskemét and its region into domestic and international economic environment to an even greater extent.

 

Since the end of November 2013 HÍRÖS Supplier Cluster has possessed the title “Accredited Innovation Cluster” and has joined 22 accredited domestic innovation centres. 

 

 

Contact

 

HÍRÖS BESZÁLLÍTÓI KLASZTER (HÍRÖS-KULCS Kft.)                              

H-6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Tel: +36-76-501-500

Fax: +36-76-501-538

Contact person: Mr. Attila Gurabi cluster manager Tel: +36 30 908 7538

 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ismét Akkreditált Klaszter a HBK

Sikeres volt a Hírös Kulcs Kamarai Gazdaságfejlesztő és Szervező Kft., mint klaszter gesztor cégének pályázata és ismét elnyerte az Akkreditált Klaszter címet a Hírös Beszállítói Klaszter. A 2017-ben benyújtott pályázat eredményéről áprilisban kapott hivatalos értesítés a Kft., amely a cím odaítélése mellett arról is szólt, hogy ez a cím 2020. január végéig érvényes.

Ez nem csak a pályázónak, hanem a klasztertag vállalatoknak is örvendestes hír. Ezzel megnyílt az út további támogatott programok eléréshez és belépőt nyerhetnek a nemzetközi klaszterek körébe. Így sokkal több lehetőség nyílik meg a vállalkozások számára, úgy mint információ és piac. Az sem elvetendő tény, hogy saját pályázatuk esetén is többletpontot jelent a klasztertagság.