HOLES Kft.

Elérhetőségek

Kapcsolattartó képe
Cím:
Attila u. 46. Budapest 1047 Magyarország

Telefon: +36-1/231-0338

Fax: +36-1/370-9091

http://www.holes.hu

Kapcsolat űrlap

E-mail küldése. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Egyéb információk

Egyéb információk:

HOLES Kft., Budapest

A HOLES KFT-t" 1991-ben azzal a céllal alapítottuk meg, hogy a hazai piacon megismertessük a fejlett ipari országokban már széles körben használt és elismert ipari műanyagokat, poliamid, pom , polietilén, polietilén teraftarát , poliéter éter keton , pmma , textilbakelit , üvegszálas lemez, ptfe, teflon, pa6.6, pvdf, üvegszálas szigetelő lemez, polipropilén, pom gf25, ptfe gf30, peek ketron gf30. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyagokat, a megmunkálásukhoz szükséges szakmai fogásokat egy hosszabb németországi munka során ismertük meg. Itt szereztük meg azt az elméleti és gyakorlati útravalót, amellyel hazatérve belevágtunk egy sikert ígérő műszaki tanácsadáson alapuló kereskedelmi és termelő vállalat létrehozásába.

A vevői igényekhez pontosan illeszkedő kompetens gyártó és kereskedelmi tevékenységünket, műszaki tanácsadásunkat úgy végezzük, hogy azzal magas hozzáadott értéket megtestesítő műszaki műanyag alkatrészeket szállíthassunk Önöknek.

A műszaki színvonalunk állandó növelése,rugalmasságunk megőrzése és a beszállító és megrendelő partnereink vállaltunk iránti bizalmának erősítése a legfőbb cél számunkra.

Innováció
Cégünk folyamatosan kutat és fejleszt a gyártás és forgácsolás területén illetve kitekint, más kihívások felé, korunk egyik igazán nagy kihívása az energia ellátottság. Mi a megújuló energiák közül a szolár energiák kutatásába ástuk bele magunkat, a saját erőből történő fejlesztéshez külső, uniós forrásokat nyertünk el.

Infrastruktúra
Cégünket a kor követelményeinek megfelelő kommunikációs, illetve informatikai háttér biztosításával hoztuk létre. A kisebb cégekre jellemző rugalmasság és a nagyobbak tulajdonságának tartott stabilitás optimális arányát igyekszünk megtartani.