CAD-Terv Mérnöki Kft.

Elérhetőségek

Kapcsolattartó képe
Cím:
Könyves K. krt. 76. 7.emelet Budapest 1087 Magyarország

Telefon: +36-1/461-9000

Fax: +36-1/461-9004

http://www.cadterv.hu

Egyéb információk

Egyéb információk:

CAD-Terv Mérnöki Kft., Budapest

A CAD-Terv Mérnöki Kft. 1997 óta kínál Önöknek professzionális szolgáltatásokat a hazai CAD/CAM/CAE piacon.

A több éves tervezői tapasztalat, szervezetünk rugalmassága, megbízhatóságunk, a határidők pontos tartása és a hatékony kommunikáció a kulcsa szolgáltatásaink sikerének és a folyamatos növekedésünknek.

Vállalati profilunk
Főbb szolgáltatásaink öt kategóriára oszthatóak:

3DEXPERIENCE platform, azaz teljes körű PLM szolgáltatás
Portfóliónk egyik elemét a Dassault Systèmes PLM megoldásainak, így a CATIA tervezőrendszer – amely a világ vezető megoldása a terméktervezés és az innováció terén - forgalmazása jelenti. A fenntartható fejlődés mellett álló cégek vezetői – nagyvállalatoktól kezdve a kis- és közepes vállalkozásokon át - világszerte többféle iparágban alkalmazzák innovatív, jövőbe mutató termékek tervezésére. Például a gépjárművek elektromos rendszereinek összetettsége (pl.: az elektromos ajtók és ablakemelők, a műholdas navigáció, intelligens routing rendszerek, és biztonsági rendszerek), amelyek megkövetelik a pontos tervezést, kivitelezést és ellenőrzést.

Mérnöki szolgáltatások
Másik fő tevékenységünk keretén belül, a gépészet különböző területein kínálunk mérnöki szolgáltatásokat (géptervezés, terméktervezés, szerszámtervezés, stb.) A területen jelentkező konstrukciós feladatok teljes körű lebonyolítását (tervezéstől a prototípus gyártásig) végezzük. Az általunk használt 3D-s tervezőrendszerek és a több éves tervezői tapasztalat pontos, megbízható munkavégzést biztosít, s elősegíti a problémák feltárását és megoldását már a tervezési fázisban.

Támogatás
A DS PLM megoldásainak, a partner termékek és hardver eszközök értékesítésén túlmenően teljes körű terméktámogatást nyújtunk. Az optimális programcsomag és hardver kiválasztása érdekében cégspecifikus problémák megoldásával, termékbemutatókkal támogatjuk ügyfeleinket. Tanácsadás keretében igyekszünk felhasználóinkat segíteni a mindennapi gördülékeny munkavégzésben. Új felhasználóink testreszabott oktatás keretében sajátíthatják el a program hatékony használatához szükséges ismereteket.

Szoftverfejlesztés
Egyfelől a Dassault Systèmes PLM megoldásai nagy mértékű testreszabhatóságot biztosítanak, másfelől a mérnöki gyakorlat során a tervező rendszerekkel kapcsolatban számos egyedi igény merül fel. Ezeknek a feladatoknak a megoldásában áll rendelkezésükre szoftverfejlesztői részlegünk, ahol a mérnöki szemlélet gyakorlott programozói tudással párosul, egyedi megoldásokat nyújtva.

Képzés és oktatás
Csoportunkon belül a CAD-Terv Training Kft. a képzések háza. Célunk a naprakész szakmai ismeretek átadása, úgy, hogy az könnyen tanulható és élvezetes legyen. Tanfolyamaink során az elméleti megalapozottság, a gyakorlati alkalmazhatóság és a szemléletformálás követelményét egyaránt igyekszünk kielégíteni.

A folyamatosan induló képzéseinken a vállalati ügyfeleink mellett a tanulni vágyó magánszemélyeket is várjuk.

Értékeink
Munkánk során a szenvedélyünk, tisztességünk, vállalkozó és újító szellemünk határoz meg bennünket. Ezek az értékek vezérelnek minket mindenben, amit csinálunk; erre az alapkőre épül szervezetünk.

Csak olyan területeken tevékenykedünk, amelyekben versenyképesek tudunk lenni, illetve folyamatosan kiemelkedő szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink számára.